Monday, October 11, 2010

ALUMNI SEMEKAR MELANGKAH 2011

Setelah hampir 5 bulan menyepi, kini alumni smekar kembali dengan membawa satu semangat baru, walaupun dalam kesibukan yang pelbagai, namun kita masih lagi mampu komitmen dengan amanah persatuan ini. setiausaha memohon maaf kepada seluruh warga alumni.
walaubagaimanapun,
kini satu berita baik yang kita terima ialah apabila pengetua baru semekar memberi respon baik kepada alumni semekar. saya selaku setiausaha kini telah pun DUA kali berjumpa dengan pengetua baru semekar, memaklumkan tentang pertubuhan ini.
dengan bangganya beliau amat berterima kasih kepada seluruh warga alumni, beliau mahukan alumni mendapat sokongan daripada seluruh bekas pelajar.
ketika di satu kem di I.L.I.M Bukit Keluang, S/U dan kaunselor sekali lagi beerjumpa dengan pengetua, beliau tidak putus mengucapkan terima kasih kepada bekas pelajar yang membantu sekolah dalam apa apa jua sumbangan. beliau inginkan agar bekas pelajar datang kesekolah dan menunjukkan contoh kepada adik-adik, sekolah juga amat mengalu-alukan alumni untuk sebarang program yang bermanfaat di bawa dan di curahkan di bumi semekar.
Encik Zawawe seorang pengetua yang sangat terbuka dan mudah untuk bercakap dengan beliau, agak mesra orangnya.

Saya pohon kerjasama kepada seluruh mereka yang pernah belajar di Semekar agar memberi respon melalui Diari Alumni Semekar Ini. Terutama kepada keluarga Alumni yang berada di IPT, aktif mencari bekas pelajar, melalui friendster, facebook dan blog. Harap menjadikan blog Alumni Semekar sebagai pusat pengumpulan keluarga Alumni.
Sekian, Terima Kasih...
Salam Satu Malaysia....
Allahuakhbar.

No comments:

Post a Comment